Hvad vil vi så?

Vi er ikke bare en grafisk afdeling ...

En klar holdning til grafisk arbejde

Alle grafiske opgaver løses på baggrund af arbejdsprincipperne:

kvalitet, personligt engagement og kreativ optimisme.

 

Hvad betyder det så?

Kvalitet:

Du får et stykke grafisk arbejde som vi selv kan stå inde for. Det vil sige ... vi kunne ikke drømme om at give dig en god idé, hvis ikke vi selv synes om den. Vi leverer en tryksag eller website som vi til enhver tid gerne vil lægge navn til (med mindre du altså selv har bestemt det hele og har overhørt vores indvendinger...).

 

Personligt engagement:

Vi gi'r os god tid til dig, hvis du har behov for det. Vi gør ofte et nummer ud af det indledende møde, med at finde ud af hvad du egentlig vil med dit firma, din tryksag, dit logo, din bryllupsinvitation, firmaets bildekoration, børnebogen eller dit visitkort. Kort sagt, vi lever os ind i projekt X med alt hvad vi har, så hvis det er dit hjertebarn, så er det også vores.

 

Vores grafiske arbejde er præget af en nysgerrighed efter nye vinkler og sammenhænge – dog altid med respekt for det behov du har som kunde. Men vær opmærksom på, at hvis du ønsker en robotgrafiker, er det muligt at det vil fungere, men det er også muligt at vi spilder hinandens tid. Vi kan ikke lade være med at engagere os ... og sige vores ærlige mening. Så er det sagt!

 

Kreativ optimisme:

Intet er umuligt - det er udgangspunktet. På en eller anden måde løser vi tingene.

Hvis bogen bliver for dyr, så finder vi noget papir eller en indbinding der gør produktionen billigere, eller vi finder et andet trykkeri. Hvis du drømte om rød men den er hæslig sammen med orkideerne på forsiden, så finder vi en blå som er meget bedre og som du måske slet ikke så komme. Her i firmaet er vi ikke så lette at slå ud. Vi knokler på, så du bliver glad for resultatet - vejen dertil er vores hovedpine. Men vi skal nok nå i mål.

 

Kodeordene ... er for os:

Fleksibilitet (vi kan godt rykke os og rykke ud og rykke rundt)

Professionalisme (vi tager os selv alvorligt og giver den bedste service og kvalitet vi kan) og en god kreativ ånd (ånden er vigtig her i firmaet, lige meget om den er gået af mode eller nogen synes det er utrendy)

 

Så hvad enten du har brug for kortere- eller længerevarende hjælp til grafiske projekter, er du garanteret nogle kreative og ansvarsbevidste ildsjæle, der brænder for at være netop dine faste samarbejdspartnere eller freelance grafikere. Mere om priser her.

 

Rydendahl Mediegrafisk støtter:

 RYDENDAHL MEDIEGRAFISK | Egedal Centret 69, 3660 Stenløse | tlf 2840 6446 | mail karina@rydendahl.net