Kunderne...

Hvad siger de mon om os?

Hvad siger kunderne selv om samarbejdet?

"Karina Rydendahl har i en årrække lavet layout på Unitas' og Aros Forlags bøger. Som redaktør har det været trygt at lægge et færdigt manuskript i hænderne på hende; selv med sparsomme input fra forfatter og undertegnede har hun dannet sig et overblik over bogens indhold, fornemmet bogens tone og derudfra skabt bogens visuelle udtryk. Hun har arbejdet med almindelig tekstopsætning, men har også haft mange opgaver med layoutmæssigt tunge udfordringer og et krævende billedarbejde - hver gang er opgaven løst til alles fulde tilfredshed. Både redaktør og forfatter kan have mange ideer til en bogs udtryk, men det kan være svært at sætte præcise ord på ønsker og krav til layout; her har Karina altid været iderig, lydhør, professionel og meget kvalitetsbevidst."

- Niels Mose, Unitas Forlag

"Karina Rydendahl har stået for den grafiske tilrettelæggelse af min salmesamling, Vi som er søgende, (2010) samt den store salmeudgivelse, Lysets utålmodighed (2011). Hun har formået at lave to meget smukke bøger. Ikke mindst har mange rost Vi som er søgende for dens helt særegne og unikke layout.

Karina Rydendahl er en opmærksom, æstetisk begavet og idérig grafisk designer. Det har både været en fornøjelse at arbejde sammen med hende - og at se det formfuldendte, færdige resultat."

- Iben Krogsdal, forfatter

"Jeg har haft fornøjelsen af sparring med Karina, og hun har hjulpet mig med grafisk løsning. Karina er en ildsjæl og en rigtig dygtig og kompetent person. Hun er dygtig til sit arbejde, og til at gribe bolde og tænke i nye løsninger, og så er hun en rigtig god netværker :-) Jeg sætter stor pris på at kende Karina, og vil glæde mig til at gøre brug af hendes evner i fremtiden også."

- Pernille Bloch Madsen, Iværksætter og initiativtager til Egedalforum.dk

"Karina er en ildsjæl - en super-dygtig grafiker, der både er kreativ og teknisk dygtig. Gennem mine mange år i forlagsbranchen er hun den grafiker jeg har mødt, der har vist det største talent for indlevelse - ikke alene i de bøger, hun arbejder med - men også i forfatterne og den verden bogen skal modtages i. I flere tilfælde har hendes ideer og kunstneriske evner været med til at skabe nye dimensioner og vinkler på et værk, og jeg har som hendes samarbejdspartner i en lang række bogprojekter haft stor glæde af hendes engagement, ihærdighed og varme og venlige personlighed."

- Malene Michelsen, Arbejderbevægelsens Erhvervsråd

"Samarbejdet med grafiker Karina Rydendahl omkring vores bog og cd Gi musikken videre har været unikt. Hun har på smukkeste vis og meget professionelt udfoldet vores ønsker og tanker omkring layoutet og ramt den stemning vi gerne vil formidle videre fra musikken og gudstjenesterne i Brorsons kirke. Hendes egne kreative idéer og egen interesse i at aflevere et gennemarbejdet og færdigt produkt gør at man som forfatter står med en udgivelse, der er endnu bedre og mere fuldendt end man kunne forestille sig fra start."

- Janne Mark om arbejdet med 'Gi musikken videre', 2011

Karina Rydendahl er en dygtig grafiker, der har layoutet flere bøger og omslag for mit firma, Bogforlaget Frydenlund. Hun er engageret og dedikeret til opgaverne, hun forsøger at finde en unik løsning for hvert bogprojekt, hun er hurtig til at svare på henvendelser og spørgsmål, har fornuftige priser og overholder sine deadlines. Jeg kan kun anbefale andre at bruge Karina som grafisk designer.

- Vibe Skytte Christensen, pressemedarbejder og redaktør at Bogforlaget Frydenlund

 

Skal man betro ens bog til en grafiker er det næsten som at betro sit eget barn til en anden person og det gør man ikke til hvem som helst. Men til Karina kan man gøre det, for hun tager sig af det på en nænsom og kreativ måde. Karina har stået for den grafiske tilrettelæggelse af to af mine udgivelser: Venteværelset – en døendes fortællinger om livet og Livets afslutning, pleje, behandling og omsorg.

Jeg har været yderst tilfreds med samarbejdet og for det fine resultat, der er kommet ud af hendes arbejde. Karina er kreativ, iderig og har en god indlevelsesevne. Jeg giver hende mine allerbedste anbefalinger.

- Rita Nielsen, Klinisk sygeplejespecialist, Diakonissestiftelsens Hospice

"Jeg kender Karinas grafiske arbejde fra hendes opsætning af min bog Hvad i alverden er meningen? (Unitas Forlag 2011). Det har været en meget god oplevelse for mig på flere måder. Først og fremmest er jeg mere end tilfreds med opsætningen af indholdet og af bogens omslag, som er kommet i stand efter konkrete forslag og ønsker fra mig som bogens redaktør. Bogens forside har fået helt særlige roser med på vejen af rigtig mange mennesker, jeg har mødt på min vej, hvor hun på en særlig måde fik integreret mit ønske om en bestemt glasmosaik med egen kreativ udfoldelse i de samme farver, så det hele gik op i en højere og farveglad enhed. Det gode resultat af både omslag og indholdsopsætningen skyldes hendes meget professionelle og kreative grafiske evner, men også, ikke mindst, hendes store lydhørhed og tålmodighed i forhold til at tage mine ønsker og rettelser til efterretning. Jeg har været en meget krævende og pertentlig redaktør at arbejde sammen med - og det har Karina tacklet meget fint, så resultatet er blevet smukt efter begges opfattelser af det gode produkt. Den tålmodighed og lydhørhed er en meget væsentlig egenskab i forhold til at skabe et for alle parter produktivt samarbejde. Jeg kan derfor varmt anbefale Karina som grafiker."

- Lisbeth Riisager Henriksen, cand.mag., redaktør og forfatter

"Jeg er perfektionist - og jeg har en ret stærk fornemmelse af, at jeg vist ikke har lignet gennemsnittet af forfattere i forhold til kommentarer til layout på mine bøger... Ikke mindst fordi jeg har oplevet, at Karina har formået at tage forslag til såvel store som minimale justeringer med i din opsætning, så det er blevet noget ud over det sædvanlige. Det er ikke bare blevet en tegning med noget tekst proppet ind ved siden af. Der er virkelig tænkt over placeringen af teksten, så tegninger og tekst spiller sammen. I visse tilfælde endda så meget, at teksten kom til at snørkle sig rundt i tegnerens flotte illustration. Det er virkelig gennemført arbejde!"

- Jens Jødal, forfatter til billedbøger/skuespiller ved Kirketeateret

"Jeg havde et meget dejligt og konstruktivt samarbejde med Karina Rydendahl omkring min bog Skriv om dit liv, som udkom på Unitas Forlag sept. 2011. Lige fra første kontakt fornemmede jeg, at foruden at være meget faglig dygtig er Karina også i besiddelse af gode menneskelige egenskaber. Karina er meget kreativ, initiativrig, fuld af gode idéer og godt humør.

Karina formår med sin stor indsigt at få sine medmennesker til at  vokse og til at føle sig i centrum.

Det er min faste overbevisning, at man trygt kan lægge enhver grafisk opgave i Karinas hænder og være sikker på at få et godt og fuld ud tilfredsstillende resultat. Ingen opgave er for lille eller for stor til Karina.

Jeg vil med stor glæde anbefale Karina til alle, der har brug for grafisk assistance."

- April 2012, Inge Møllehave, forfatter til "Skriv om dit liv", Unitas Forlag 2011

"I udarbejdelsen af Oldengaard.dk's temahæfter om mentale værtøjer har Rydendahl Mediegrafisk været en forrygende samarbejdspartner. Hele tiden har jeg følt mig i trygge hænder og Karina har spillet ind med faglige input og udarbejdet nogle temahæfter, som jeg kan være stolt af. Tak for et godt og professionelt samarbejde."

- Carsten Oldengaard, Mentaltræner

Ejer af Oldengaard.dk

 

 RYDENDAHL MEDIEGRAFISK | Egedal Centret 69, 3660 Stenløse | tlf 2840 6446 | mail karina@rydendahl.net