Grafisk design

Grafisk identitet - logo til din virksomhed

Overvejer du at få et nyt logo til din virksomhed?

Hvad er en visuel profil eller en grafisk identitet?

Din virksomheds visuelle profil er den synlige del af din virksomhed. Den viser dine kunder hvem du er og hvad du sælger. Den svarer til tøjet du tager på, når du skal til et vigtigt møde.

 

Din virksomheds visuelle profil skal være skarp! Folk må ikke være i tvivl om hvorvidt du sælger blomster eller om du ejer et VVS-firma. Din profil skal være så skarp, at blot man ser dit logo på en bil i en venstresvingbane, så ved man, at ham dér, har nok noget med IT at gøre. Samtidig skal profilen afspejle både det virksomheden sælger og dens værdier. Det har noget med stil og udtryk og form og farve og grafik at gøre. Det er alt sammen noget vi finder ud af sammen.

 

Din virksomheds grafiske identitet er den måde du vælger at bruge dit logo på. Det er de skrifttyper og farver som bruges på dine tryksager og din hjemmeside. Den grafiske identitet er også en beslutning om at "sådan her gør jeg og ser jeg ud". Din virksomhed skal være genkendelig i alle sammenhænge!

 

Det nytter fx ikke noget, hvis du skriver dit virksomhedsnavn på 2-3 forskellige måder (VVS Søllerød / Søllerød VVS / Søllerød VVS-ekspert. Beslut dig for hvad du hedder og stå ved det! Hver gang!

 

Det nytter heller ikke noget hvis din hjemmeside har et lækker strømlinet look med logo og det hele, men navnet på virksomhedens visitkort er skrevet med Comic Sans og ligner noget du har trukket i en automat - og du i øvrigt har glemt at få logoet på. Altså: Hvis du skriver dine fakturaer med skriften Verdana, så skal dine tilbud ikke skrives med Times New Roman. Det skal altid være det samme og det skal der laves en plan for. For ellers kan kunderne blive i tvivl om det måske er to forskellige virksomheder og i værste fald ... tro at din virksomhed er en amatør!

 

De fleste selvstændige virksomheder kan få brug for:

- Design af logo.

- Visitkort og brevlinje.

- Trykt markedsføringsmateriale.

- Hjemmeside.

- Diverse online materialer.

 

Har du brug for en gratis "tjekliste" til din grafiske identitet?

Du kan downloade den her.

 

 RYDENDAHL MEDIEGRAFISK | Egedal Centret 69, 3660 Stenløse | tlf 2840 6446 | mail karina@rydendahl.net