Er du iværksætter?

Har du brug for rådgivning? Skal du starte eget firma?

Bright Summer har haft et super godt og professionelt samarbejde med Rydendahl Mediegrafisk. Karina og hendes team har formået at puste liv i mine meget basale tegneevner og de har lavet et logo og diecut som ikke bare rammer det jeg gerne vil have, men også lagt et professionelt lag på som jeg ikke selv som nystartet har kunnet.

 

Karina og hendes team er meget dygtige til at få stillet de rigtige spørgsmål. Dette har været et vigtigt element i min opstart. Jeg var ikke nået så langt, hvis det ikke havde været for dette meget lærerige samarbejde.

- Niels-Erik , CEO, Brigt Summer

Er du ved at blive selvstændig - altså er du iværksætter?

... så skal du være opmærksom på nogle forskellige ting:

  • Du skal gøre dig klart hvem der er din målgruppe, så du fra start er bevidst om hvem du henvender dig til.
  • Vær bevidst om dine kerneydelser og dine bedste kvaliteter. Det er dem du skal fortælle dine kunder om. Hvis du er i tvivl om hvad du kan tilbyde, så er dine kunder også i tvivl.
  • Det er en god idé at begrænse antallet af de ydelser eller produkter du vil præsentere.

 

Overvejer du et logo eller nyt udtryk til din virksomhed

Det er også det man kalder et visuelt udtryk eller en grafisk profil.

Din virksomheds identitet skal være skarp! Den viser dine kunder hvem du er og hvad du sælger. Den svarer til tøjet du tager på, når du skal til et vigtigt møde.

 

Du kan læse mere om at få udviklet et nyt logo på siden grafisk identitet - logo.

 

Mere rådgivning til iværksættere

Rydendahl Mediegrafisk er også tilknyttet Iværksætterhuset som konsulent på start-up caféer i Egedal Kommune og rundt omkring i Nordsjælland. Hvis du skal starte virksomhed, kan du også møde mig her og få gratis rådgivning om grafiske overvejelser.

Læs mere om start-up cafeerne her.

Du kan også læse min "historie" på Iværksætterhusets hjemmeside.

 

Særlige iværksætterpriser og -pakker

I Rydendahl Mediegrafisk er vi også iværksættere. Vi kan godt li' at hjælpe andre iværksættere. Det kan vi fordi, vi tænker at alle selvstændige brænder for at få deres "butik" op og køre, og fordi det giver god mening at hjælpe andre til at blive skarpere. Sådan at flere mennesker kan få glæde af vores fantastiske ideer, produkter eller ydelser.

 

Så er du ved at starte virksomhed og har du planer om at få løst flere grafiske opgaver her i huset, så har vi nogle særlige iværksætterpakker. Du kan spare mellem 1.000-5.000 kr. ved at vælge at få løst flere opgaver hos os. Ring og spørg eller send en mail, så sender vi en prisliste på standardopgaverne og pakkeløsningerne.

Book et gratis afklaringsmøde

Har du taget beslutningen og skal starte virksomhed og "bare ikke kan vente med at komme i gang", så ring til mig og book et gratis afklaringsmøde. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 

Så kigger vi sammen på din virksomheds målgruppe, produkter og dine behov. Hele tiden med øje for, at det skal hænge sammen i et iværksætterbudget. Derfor er det vigtigt med en slags behovsanalyse, sådan at det nødvendige bliver prioriteret først og så kan resten komme senere, når der er kommet lidt mere på bundlinjen.

 

Til mødet kigger vi på "Tjeklisten" og på "Et nyt udtryk til din virksomhed".

 RYDENDAHL MEDIEGRAFISK | Egedal Centret 69, 3660 Stenløse | tlf 2840 6446 | mail karina@rydendahl.net