Den gode idé

Vil du gerne have hjælp?

5. januar 2015

Den gode idé kommer ikke altid af sig selv...

Den gode idé kan man få brug for til både store og små projekter. Har du brug for en idé til et nyt produkt, eller skal kontoret indrettes påny? Det kan være at PR-materialet trænger til et frisk pust, eller du har brug for en god idé til en personlig gave.

 

Ideer er der nok af. Men de kommer som oftest på skæve tidspunkter. Når du står under bruseren. Til familiesammenkomsten eller når du kører på arbejde. Men kender du det, at når du sidder foran computeren og har BRUG for ideen – er der blank skærm?

 

Hvordan får man så den gode idé? De gode ideer følger desværre ikke automatisk med i svendebrevet som grafiker. Det kan også være svært for mig, på kommando, at få en genial idé og jeg griber derfor fat i gode værktøjer, når jeg skal grave én frem. For den gode idé kommer ikke altid af sig selv.

 

Jeg fået en idé! Jeg har designet et visuelt værktøj om “Hvordan du får den gode idé”.

Jeg lukkede computeren, gik ture, byggede mindmaps i min notes­bog – og i de sene nattetimer spirede ideen frem og blev til dét du kan se på indersiden af forsiden her.

Brug værktøjet flittigt og i alle sammenhænge. Det holder. Det er afprøvet. Mange gange.

 

Den gode idé skal have tid. Den skal gødes og plejes – vokse og udvikle sig. Nogle ideer kan udvikles på en eftermiddag. Andre har brug for flere år. Men start fra bunden af.

 

Download værktøjet som A3 plakat her til venstre. Klik på billedet... så åbnes en pdf du kan gemme på din computer og printe ud hvis du har lyst. Hvis du kommer forbi kontoret, kan du få den printet ud hos mig.

 

God fornøjelse!

Karina

En ny notesbog?

Til dig der får mange ideer og brainstormer meget, kan det være en fordel at have værktøjet om "Hvordan du får den gode idé" lige ved hånden. Så kan du notere ideerne  når de kommer. Det kan også være at du bare synes den er pæn eller praktisk - under alle omstændigheder, så kan du med fordel bestille notesbogen hos Rydendahl Mediegrafisk (bare skriv en mail eller en sms).

 

Pris: 50 kr. (inkl. moms og fragt)

Format: A5

Sider: 140. Linjeret på venstre side og blank på højre.

Indbinding: Wire-O (hvid spiralryg)

Omslag: 300g silk karton.

 RYDENDAHL MEDIEGRAFISK | Egedal Centret 69, 3660 Stenløse | tlf 2840 6446 | mail karina@rydendahl.net