Bogdesign

Design, layout, sats og produktion

BOGDESIGN | Gi' musikken videre

Karina Rydendahl er en dygtig grafiker, der har layoutet flere bøger og omslag for mit firma, Bogforlaget Frydenlund. Hun er engageret og dedikeret og forsøger at finde en unik løsning for hvert bogprojekt. Hun er hurtig til at svare på henvendelser, har fornuftige priser og overholder sine deadlines. Jeg kan kun anbefale andre at bruge Karina som grafisk designer.

- Vibe Skytte Christensen, pressemedarbejder og redaktør at Bogforlaget Frydenlund

BOGDESIGN | Pigestemmer

En bog skal udtrykke visuelt - gennem layoutet - hvad bogen handler om

Det lykkes bl.a. når grafikeren har et godt kendskab til indhold og budskab samt
et tæt samarbejde med forfatteren og/eller forlaget, trykkerier og andre leverandører.

 

Bogdesign består af:

- Den grafiske opsætning - typografi, farvevalg, billedvalg, læsevenlighed.

- Omslag - forside illustration/motiv, blikfang og klart budskab.

- Udstyr - indbinding og papirtype.

- Produktion/tryk.

 

Læs mere her om eventuelle overvejelser når du selv vil udgive en bog

 

Med den rigtige grafik fortæller dine bøger bedre historier

Med baggrund i forlagsbranchen har jeg en solid erfaring med tilrettelæggelse af bøger og bogdesign. Mit kendskab til både produktionsdelen og tilgangen til det kreative, kombineret med de tekniske specifikationer inden for BOGDESIGN, har ført til grafisk tilrettelæggelse af bøger inden for mange forskellige genrer – fra start til tryk.

 

Min vision for bogbranchen er til stadighed at holde fast i de stolte traditioner og kvalitetssikre udgivelser med vigtige budskaber. Og selvom den digitale verden vinder mere og mere indpas i bogbranchen, så står jeg fast ved vigtigheden af at formen styrker indholdet. For oplevelsen af at have en bog mellem hænderne - en bog som der er kræset om, tænkt over og hvor budskabet fremhæves - kan ikke sammenlignes med et glimt af hurtige, forgængelige og måske overfladiske budskaber man finder online. Vil du fortælle noget vigtigt? Så må du fortælle det så budskabet huskes og lever videre.

 

Se eksempler i bogdesign galleriet.

 

Professionelt udstyr

Til hver enkelt bogdesign eller bogtilrettelæggelse arbejder jeg i de nyeste programmer i Adobe pakken. Design, layout og grafisk tilrettelæggelse afleveres altid i trykklar PDF-format.

 

Kontakt mig endelig for en uforpligtende snak om din næste bogs grafiske muligheder og lad mig hjælpe dig hvis du mangler markedsføringsmateriale til din bog. Måske er behov for flyers eller bestillingskort. Se mere om diverse tryksager her.

 RYDENDAHL MEDIEGRAFISK | Egedal Centret 69, 3660 Stenløse | tlf 2840 6446 | mail karina@rydendahl.net